GYIK :
Minden, amit tudnia kell az Oscillococcinum® gyógyszerről

+ -
Question
AZ OSCILLOCOCCINUM® ALKALMAS A GYEREKEK SZÁMÁRA?

Réponse

Igen, az Oscillococcinum® szert szedheti az egész család, beleértve a kisgyerekeket is. Csecsemő esetében az adag feloldható kis mennyiségű vízben és beadható cumisüvegből.

+ -
Question
AZ OSCILLOCOCCINUM® ALKALMAS A TERHES NŐK SZÁMÁRA?

Réponse

Az oldási arányra való tekintettel az Oscillococcinum® alkalmas a terhes nők számára is. A szedés megkezdése előtt feltétlenül olvassa el az írásos információt vagy kérje ki az orvosa, gyógyszerésze véleményét.

+ -
Question
ALKALMAZHATÓ AZ OSCILLOCOCCINUM® AZ INFLUENZÁS SZINDRÓMA KEZELÉSÉRE?

Réponse

Igen, az Oscillococcinum® egy homeopátiás gyógyszer, amely az influenzás szindróma tüneteinek, mint a láz, hidegrázás, fejfájás és a test fájdalmának a kezelésére használatos.

+ -
Question
ALKALMAZHATÓ AZ OSCILLOCOCCINUM® A INFLUENZA ELLENI SZEZONÁLIS OLTÁS HELYETT?

Réponse

Nem, az Oscillococcinum® egy homeopátiás gyógyszer, amely az influenzás szindróma tüneteinek a kezelésére használatos. Nem helyettesíti viszont az influenza elleni szezonális oltást.

+ -
Question
HÍGÍTHATÓ AZ OSCILLOCOCCINUM®?

Réponse

Igen, csecsemők esetében az adag feloldható kis mennyiségű vízben és beadható cumisüvegből, idősebb gyerekek és felnőttek számára az Oscillococcinum® adag elkeverhető kevés vízben.  

+ -
Question
HOGYAN KELL ADAGOLNI AZ OSCILLOCOCCINUM® SZERT?

Réponse

Az influenzás állapot első tüneteinél vegye be az első adagot minél előbb, majd szedje 3-szor naponta 1-3 napon keresztül. Ha a megbetegedés tünetei 3 napon belül nem enyhülnek, vagy súlyosbodnak, forduljon orvoshoz.

Az gyakori influenzás megbetegedések időszakában szedheti az OSCILLOCOCCINUM® szert megelőzésképpen is, hetente vegyen be egy adagot.

+ -
Question
AZ OSCILLOCOCCINUM® EGY ÚJ GYÓGYSZER?

Réponse

Nem, az Oscillococcinum® szert a francia gyógyszertárakban több mint 50 éve árusítják.

alternativny sposob liecby

Homeopátia, természetes gyógymód

A homeopátiás szerek előnyei egyértelműen arra mutatnak rá, hogy a homeopátiás gyógymóddal olyan gyógymód mellett döntöttünk, amely tiszteletben tartja a szervezetünket.

Olvasson tovább!
chripkovy syndrom

Meg tudja különböztetni az influenzát az influenzához hasonló betegségektől?

Az egész test gyengesége, fejfájás, láz – az ismert tünetek ahhoz a felismeréshez vezethetnek, hogy influenzásak vagyunk.

Olvasson tovább!